Serviciile noastre

Proiectare
 

Case din lemn, lemn rotund,
case ecologice

Lemnul se integrează firesc în peisajul montan sau colinar și se pretează construcțiilor tip case de vacanță, refugii montante sau pensiuni turistice.

Casele din lemn rotund pot fi integrate la fel de bine și în peisajul de câmpie, în reședințele de recreere din zonele extra urbane.

Scări interioare
 
 

Scările din lemn au un potențial estetic bogat, ele pot fi prelucrate în forme și texturi variate, și dau un aspect cald interioarelor. Mai mult decât atât, pot funcționa ca un element mediator între tradițional și modern.

Design
interior
 

În cazul design-ului de interior, lemnul a fost preferat atât din din rațiuni funcționale, fiind ușor de prelucrat și recondiționat, cât și datorită naturaleții și capacității de a media spațiul artificial, creat de om, și cel al naturii.

Mobilier de casă
și grădină
 

Mobilierul din lemn masiv aduce ambientul, natura, în interiorul casei, oferind candoare și vitalitate mediului locuinței.

Se folosește cu preponderență în cadrul locuințelor sau construcțiilor cu caracter turistic, sau în orice alt mediu care invită la relaxare și intimitate.

În cazul foișoarelor și pergoleleor, care sunt de fapt niște extensii ale construcției principale în natură, lemnul este preferat în primul rând din rațiuni funcționale, aducând un plus de protecție față de intemperii, dar și datorită caracterului mediator dintre mediul antropizat și ambient.